Logo

Kold avocadosuppe med røde kidneybønner og grønsagschips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold avocadosuppe med røde kidneybønner og grønsagschips

 

Kold suppe? Jo, gi' det en chance! Avocadosuppen er mild og læskende på en varm sommerdag.

Og de sprøde chips er skønne.

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 15 min.

 

# Ingredienser

Suppe:

2 modne avocadoer

¼ bdt. kruspersille

¼ bdt. bladselleri

100 g spinat

1 fed hvidløg

6 dl mælk

½ citron

1½ spsk olie

salt og peber

 

Topping:

1 ds. røde kidneybønner

¼ bdt. purløg

1½ spsk olie

2 dl fromage frais

1 håndfuld grønsagschips

*

 

Halver avocadoerne, tag stenene ud og skrab kødet ud af skallen med en spiseske.

Hak persille, bladselleri og spinat groft og blend sammen med de øvrige ingredienser til suppen.

Smag suppen til med citronsaft, olie, salt og peber.

Snit purløg fint og bland med bønner og olivenolie, smag til med salt og peber.

Anret suppen i skåle med fromage frais, bønner og grønsagschips.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her