Logo

Kold fiskeanretning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 rødspættefileter
2 liter muslinger
1 kg rejer (500 g rensede)
1 dåse asparges
grøn salat
dild
 
Dressing:
2 ½ dl cremefraiche
2 spsk sennep
citronsaft
evt. lidt fløde
 
Fiskefileterne rulles sammen og fæstnes med en tandstikker og dampes
møre i letsaltet vand i ca. 10 min.
De afkøles.
Damp muslingerne til de åbner sig.
Kog og pil rejerne og lad aspargesen løbe af.
Læg skyllede salatblade på fadet og anret ingredienserne herpå.
Pynt anretningen med dild.
Creme fraichen smages til og røres evt. med lidt fløde.
Fløde tilsættes kun, hvis der bruges cremefraiche 38 %.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her