Logo

Kold hvidløgsbearnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bøtte kold bearnaise fra k-salat eller lignende ca. 250 ml
(bøtten ligner dem med skinke/hønse/ukrainsk salat)
1-4 fed hvidløg
 
Afhængig af hvor stærkt man ønsker dressingen presses hvidlægsfedene ned i bøtten. Rør rundt, og lad dressingen trække 1 times tid på køl.

Smag derefter til med ekstra hvidløg hvis ikke den er stærk nok.

Tips: Dressingen er særligt velegnet til grillkød, stegt kylling, hakkebøf osv. Den nydes kold, og smager fortrinligt. Lad jer ikke skræmme af den besynderlige sammensætning, og den kolde tilberedning. Den er virkelig et hit - hvis man elsker hvidløg! 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her