Logo

Kold lakse- og torskemedaillon med caviarcrème

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiverrå laks, a ca. 50 g

Souffléfars:
200 g torskefilet
salt
hvid peber
2 æg
4 dl piskefløde
evt. lidt hvidvin

Pynt:
årstidens salater
citron og dild

Kaviarcrème:
4 dl cremefraiche 18%
100 g kaviar eller ørredrogn
lidt citronsaft

Souffléfars:
Torskefilet blendes med salt. Tilsættes æg og fløde. Smages til med salt og peber.

En lille folieform smøres godt. Derefter fores formen med 2 sider laks, hvor enderne hænger ud over formen. Fyldes derefter med fiskesouffléfarsen og lukkes tilsidst med laksen.

Fisken dampes derefter i vandbad i ovnen ved ca. 150 º C i 40 minutter. Man kan eventuelt, når fisken er færdig, overhælde den med fiskegelé.

Kaviarcrème:
Crème frâichen røres med kaviar og smages til med lidt citronsaft.

Anretning:
Årstidens salater skylles grundigt og plukkes. Lægges derefter på en tallerken med fiskemedaillonen (med bunden i vejret). Kaviarcrème placeres rundt om.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her