Logo

Korianderpesto til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

del af buffet til ca 40 personer.

3 store bdt frisk koriander
100 g pinjekerner
40 g parmesanost skåret i små terninger
3 fed hvidløg
2 dl olie
saft af ½ citron
salt og peber

Kom koriander, piniekerner, parmeson, hvidløg og olie i en blender, og blend det til en lind pasta.
Kom det op i en skål og smag til med salt og peber og citronsaft.
Kan tilberedes dogen før.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her