Logo

Kotelet med spinat-kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kotelet med spinat-kartoffelsalat

 

Kartoffelsalaten er vendt med frisk spinat og en kærnemælksdressing og er lækkert tilbehør til et par pandestegte koteletter.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 6 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 svinekoteletter uden fedtkant

5 g smør eller 1 tsk. olie

400 g kogte kartofler

½ rødløg

150 g frisk babyspinat

 

Dressing:

1 dl kærnemælk

1 tsk dijonsennep

1 tsk. citronsaft

salt og peber

*

 

1. Pisk kærnemælk sammen med sennep og citronsaft.

Smag til med salt og peber.

 

2. Skær kartoflerne i terninger eller skiver.

Pil rødløget og hak det fint.

Skyl spinatbladene grundigt og slyng dem tørre.

Vend det hele sammen med kærnemælksdressingen.

 

3. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en varm pande med smør eller olie.

Skru lidt ned for varmen og steg dem yderligere i ca. 2 min. på hver side.

Server med kartoffelsalaten.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her