Logo

Krydderferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg friske små ferskner ca. 25 stk
ca. 1 spsk hele nelliker
½ liter eddike
¼ liter vand
750 g sukker
5 hele allehånde
1 tsk Atamonpulver eller 2 tsk flydende Atamon
 
Fersknerne overhældes med kogende vand og står 5 min., til de kan flås. De flåede ferskner afkøles straks i koldt vand og afdryppes.
2 hele nelliker stikkes i hver fersken.
Eddike, vand og sukker koges med hel allehånde.
Fersknerne koges småt 15 min. og lægges på sigte.
Lagen koges ind 10 min., til den er jævn.
Fersknerne koges op heri. Atamon tilsættes.
Syltetøjet fyldes i varme Atamonskyllede glas, der lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her