Logo

Krydderkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Diabetiker, Skærekager

4 æg
4 modne mosede bananer
150 g hvedemel
100 g hvedemel
1 tsk madsoda
1 ½ tsk bagepulver
4 tsk vaniljesukker
½ tsk kardemomme
½ tsk kanel
1 dl Hermesetas Dryslet
Margarine og hvedeklid

Smør en kageform med margarine og drys den med 1 spsk hvedeklid. Mos Bananerne og tilsæt æggene som de er eller let piskede. Bland alle tørre ingredienser sammen og rør dem i banan-æg-blandingen. Hæld dejen i den forberedte form og træk med en ske en plovfure midt i kagen. Sæt hurtigt i ovnen og bag den ved 175° C i ca. 1 time. Lad kagen køle godt af inden den vendes ud. Del den i 16 stykker. Kagen er velegnet til frysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her