Logo

Kryddersmør når du griller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kryddersmør når du griller

Forskellige former for kryddersmør egner sig glim­rende som »lynsaucer« til grillet kød, kylling eller fisk og giver grillmåltidet et spændende ekstra pift.

Kryddersmør kan tilberedes i forvejen, og kun fanta­sien sætter grænsen for, hvilke krydderurter, krydde­rier og andre smagsstoffer du kan røre i det bløde smør.

Når kryddersmørret er færdigt, lægges det over på et stort stykke fedtafvisende papir, der rul­les om smørret, så det får facon som en træstam­me.

Luk papiret om smørret, så pakken kommer til at lige en knallert.

Sæt smørret i køleskabet, så det kan stivne igen.

Når smørret skal serveres, skæres det i tykke skiver.

Læg en skive oven på det varme kød eller den varme fisk, så snart de er kommet af grillen.

 

Uanset hvilke ingredienser du bruger, så sørg for at røre dem godt ind i smørret, før du ruller det i facon og sætter det til afkøling.

Kryddersmør kan også fryses ned.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her