Logo

Krydrede kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g kirsebær

Lage:
3 dl lys vineddike
600 g sukker
12 hele nelliker
4 hele allehånde
2 tsk Atamon

Skyl kirsebærrene. Klip halvdelen af stilken af og læg bærrene i et glas eller en krukke.
Kog en lage af vineddike, sukker og krydderier under omrøring til sukkeret er opløst. Skum og hæld den kogende lage over bærrene, og lad dem trække 2 døgn.
Hæld lagen fra og giv den et opkog og tilsæt Atamon.
Hæld igen lagen over kirsebærrene og luk til med det samme.
Lad kirsebærrene trække et par uger før der spises af dem.

Velegnet til røget kød, pateer og som snacks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her