Logo

Krydrede kongerejer med kokoscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1250 gram rå kongerejer (kinarejer)
2 dl kokoscreme
1 tsk fintrevet lime eller citronskal
1 spsk lime eller citronsaft
2 tsk lys soyasauce
½ tsk rejepasta
1 spsk jordnøddeolie
1 lille løg skåret i 8 stykker
hakket forårsløg til garniture
 
Pil rejerne og fjern tarmen, lad det yderste af haleskallen blive siddende. Bland kokoscreme med citronskal, citronsaft, soyasauce og rejepasta i en skål.
Varm olien op i en stegepande, kom løg i og lynsteg ved mellemvarme, indtil de er bløde.
Tilsæt rejer og lynsteg i yderlig 2 minutter.
Tilsæt den cremede kokosnøddeblanding og rør i 2 – 3 minutter, til saucen er helt gennemvarm.
Pynt med forårsløg og server retten med ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her