Logo

Krydrede tyttebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg tyttebær
1 hel kanel (ca. 5 cm).
5 hele nelliker
1 syltet pomeranskal ca. 50 g
350 g sukker
4 dl rødvin

Tyttebærrene renses, skylles og afdrypper godt.
Krydderierne stødes let og pomeransskallen hakkes groft.

Alle tre dele samles i en pose af tyndt stof.
Sukker og rødvin koges sammen med krydderposen, til sukkeret er helt opløst.

Tyttebærrene tilsættes, og koges ved svag varme uden låg i ca. 2o minuttter skummes og sættes til afkøling.
Når det er blevet koldt, tages krydderposen op, tyttebærrene fyldes på klas eller i kurkker, der straks tilbindes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her