Logo

Krydret kokossuppe med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret kokossuppe med kylling

 

Kokosmælk har et højt indhold af olie og sukker, hvilket giver den cremede smag og gør at det passer perfekt med stærke asiatiske køkken

Servering til 4 personer. 30 min.

 

# Ingredienser

1 fed hvidløg

2 gulerødder

2 spsk ingefær

4.5 dl hønsebouillon

1 bundt forårsløg

½ bundt koriander

2.5 dl kokosmælk
lidt chili evt.

350 g kyllingebrystfilet

½ lime, saften

2 spsk fiskesauce

lidt grøn karrypasta

300 g jasminris

*

Sådan gør du:

1. Skær gulerødderne i tynde strimler og forårsløgene i tynde ringe.

Hak hvidløget fint, og pluk korianderen i blade.

2. Skær kyllingen i strimler på et rent skærebræt.  

3. Bring bouillonen til kogepunktet.

Tilsæt ingefær, hvidløg, karrypasta og kyllingefilet, og kog suppen i 8-10 min.

4. Tilsæt gulerødder, forårsløg og kokosmælk, og kog i yderligere 5 min., til grønsagerne er møre og suppen let cremet.

5. Krydr kokossuppen med fiskesauce, limesaft og evt. chili.

6. Anret suppen med koriander på toppen, og spis den sammen med en stor skål kogte jasminris.

 

Energi: 540 Kj. Fedt 29 %. Kulhydrat 50 %. Protein 21 %

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her