Logo

Krydret oksefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

oksefilet
sechuan-peber
salt, sort peber, sukker
olie
julesalat
1 ½ dl hvidvinseddike
Chilistrimler
Ingefærstrimler
Knuste peberkorn
Thailandsk fiskesauce
Citronsaft
Arrowroot
Hakkede forårsløg
 
Knus sechuan-peber, salt og peber i en morter. Pensl kødet med olie og rul det i krydderierne.
Pensl en rygende varm pande med olie og steg den hurtigt på alle sider.
Skær julesalaten i tynde skiver og drys salt på.
Hæld eddiken i en kasserolle sammen med lidt sukker, chili og ingefær. Kog det op og lad det simre lidt.
Hæld det over julesalaten.
Lav en dressing ved at komme lidt vand i en gryde sammen med peberkorn.
Tilsæt lidt fiskesauce, citronsaft, sukker, arrowroot og forårsløg.
Lad det simre let.
Skær fileten i tynde skiver og server med salat og dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her