Logo

Kylling i paprikasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling i paprikasauce

 

Få opskriften på let og lækker paprikagryde, der smager fantastisk af kylling, bacon og paprika. Gryderetten er helt perfekt i en travl hverdag. (4-6 pers.)

 

# Ingredienser

2 kyllinger (á ca. 900 g)

1 tsk groft salt

2 tsk paprika

50 g smør

2-3 skiver bacon

1 stort skalotteløg

1 fed knust hvidløg

2½ dl hønsebouillon (terning+vand)

2 dl cremefraiche

1 spsk hvedemel

Pynt: hakket persille

Tilbehør: flute eller løse ris.


* Tilberedning 

Del kyllingerne i 4 dele.

Gnid dem med salt og paprika.

Svits dem i smørret, der er let brunet.

 

Tag dem op af gryden.

Svits hakket bacon og løg og hvidløg i resten af stegesmørret.

Læg kyllingerne tilbage i gryden.

Tilsæt bouillon og steg kyllingerne ved svag varme, til de er møre, 25-30 min.

 

Tag kyllingestykkerne op.

Rør cremefraiche og mel sammen.

Kom det i skyen, og kog det hele godt igennem.

Smag saucen til.

Hæld den over kyllingestykkerne, drys med persille og server.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her