Logo

Kyllingebryst med spinat - 5 g fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g friske spinatblade
50 g fedtfattig hytteost eller friskost
1 revet løg
1 tsk reven citronskal
50 g markchampignoner, finthakkede
4 stykker kyllingebryst a ca. 150 g, skindet fjernet
2 bagekartofler, let kogt
havsalt og peber
 
Kom spinat og hytteost eller friskost i en blender eller food­processor og blend til en jævn blanding.
Drys godt med kryd­derier og kom derefter blandingen over i en skål.
Tørsteg det revne løg i 5 minutter, indtil det er blødt og let brunet.
Tilsæt citronskal og champignoner og steg videre i 5 minutter for at trække saften ud af champignonerne.
Rør det derefter sammen med spinatblandingen.
Skær et dybt snit ned langs hvert kyllingebryst og åbn, så der dannes en lomme.
Fyld derefter en smule af spinatblan­dingen i hver lomme.
Skær kartoflerne i skiver og læg dem i 4 rækker i et ovnfast fad.
Sørg for at kartoflerne ligger en smule over hinanden.
Læg derefter et kyllingebryst på hver række kartofler.
Drys med peber.
Stil fadet i en forvarmet ovn ved 190ºC i 45 minut­ter, og dæk eventuelt med folie for at undgå, at kødet bliver for brunt.
Server eventuelt med ovnstegte rødløg og tomater. 
 
Variation Kyllingebryst med puy linser og brøndkarse (4 personer)
Tilbered og steg kødet som i hovedopskriften, men anvend 50 g brøndkarse og 50 g kogte puy linser i stedet for spinat.
kJ 1035; protein 38 g; fedt 5 g; kulhydrat 13 g

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her