Logo

Kyllingefilet med ris og mangochutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingefilet med ris og mangochutney

 

2 kyllingefileter

ris efter ønske

1 spsk smør

frisk koriander

stærk mangochutney

olivenolie til stegning

  

Varm lidt olie på en pande, og steg kyllingefileterne 2 minutter på hver side.

Skru ned for varmen, og steg kødet videre i 10 minutter.

Vend det af og til.

Kog risene efter anvisning.

Når de er kogte, vendes de med smør, koriander, salt og peber.

Server ris og kylling med en god mangochutney.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her