Logo

Kyllingeleverpostej 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kyllingelever
500 g røget bacon
1 æg
1 løg af passende størrelse
2 ansjoser
2 dl mælk
1 dl vindruekerneolie
1-2 dl rasp
1 tsk salt
Peber

Lever, løg og bacon hakkes sammen. Gerne i foodprocessor - det giver en passende blanding af groft - og finthakket.
Æg, mælk, olie, salt og peber røres i.
For at give dejen lidt fasthed tilsættes rasp.
Dejen hældes i smurte forme, pyntes med baconskiver og bages i en 175 º varm ovn i en time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her