Logo

Kyllingesalat 28 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
 
200 g fromage blanc
1 lime
300 g kogt kyllingebryst
10 g friskhakket ingefær
1 fed hvidløg
½ tsk karry
salt og peber
 
1 person:
50 g fromage blanc
¼ lime
75 g kogt kyllingebryst
2 ½ g finthakket ingefær
¼ fed hvidløg
1 knsp karry
salt og peber
 
Kog finthakket ingefær og hvidløg et par minutter i en lille gryde med 1 dl vand og hæld det på en sigte.
Rør fromage blanc med fintrevet limeskai, 2-3 spsk (tsk) limesaft, ingefær, hvidløg og karry.
Smag til med salt og peber.
Skær kyllingebrystet i små strimler og vend dem i dressingen.
Server fx. med ristet brød og anret evt. med lidt grøn salat.
 
Tips: Udvid salaten med sprøde spirer, groftrevne gulerødder eller andre fintsnittede grønsager
Sala­ten er også god til sandwich eller i pitabrød.
 
Energi pr. portion: 612 kJ/147 kcal  Protein: 59,5% Fedt: 28,2% Kulhydrat: 12,3%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her