Logo

Kyllingespid 20 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingebryster uden skind (500 g)
8 friske figner (250 g)
1 bdt forårsløg (175 g)
1 dl soja
75 g sukker
½ chili (eller ½ tsk chilipulver)
salt og peber
 
1 person:
1 kyllingebryst uden skind (125 g)
2 friske figner (65 g)
1-2 forårsløg (45 g)
¼ dl soja
1 spsk sukker
1/8 chili (eller 1 knsp chilipulver)
salt og peber
 
Kog en marinade af soja, sukker og chili og lad den afkøle.
Skær hvert kyllingebryst i 4 stykker og skær fignerne i halve eller kvarter.
Rens forårsløgene og del dem i mindre stykker.
Vend alle ingredienser i mari­naden og lad dem trække 30 minutter i køleskabet.
Sæt alle ingredienserne på spid og steg dem på en grill eller under grillelementet i ovnen ca. 4 minutter på hver side.
Server fx. med en god salat.
 
Tips: Du kan bruge en færdigkøbt Teriyakisauce i ste­det for at koge marinaden. Server evt. med små citron- eller limebåde.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her