Logo

Kyllingespid med estragon og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingespid med estragon og citron

Estragonen giver det smagsneutrale kyllingekød pift og personlighed.

 

400 g kyllingefilet

½ citron

½ dl solsikkeolie eller rapsolie

½ dl friskhakket estragon (eller 2 spsk tørret)

½ tsk salt

½ tsk peber

6 grillspid (gerne af træ)

 

Skær kyllingefileten i 2x2 cm store stykker.

Fordel stykkerne på 6 spid og læg spiddene ned i et fad med høj kant.

Vask citronen, riv skallen og pres saften ud af den.

Bland olien med estragon, skallen og saften af en citron, salt og peber.

Fordel krydderolien over spiddene og lad dem marinere i mindst 30 minutter og gerne længere.

Forsøg at få marinaden til at dække spiddene, ellers må de vendes af og til.

Læg kyllingespiddene på grillen eller steg dem på panden ved middelstærk varme, til kødet har fået god farve og er gennemstegt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her