Logo

Løgsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 - 600 g sildefilet
3-4 løg
1 stk citron
3-4 spsk jomfru olivenolie
1 dl vand
Havsalt og friskkværnet peber
Køb friske eller frosne sildefilet
 
Silden skylles, klip rygfinnen af.
Fold sildefileterne ud med kød siden opad, drys med lidt salt og friskkværnet peber, samt saft af ½ citron.
Fold silden sammen på tværs.
Løgene pilles og skæres i ringe, der brydes op i ringe.
Et ovnfast fad smøres med olivenolie.
Løgringene lægges i bunden af fadet, sildene lægges ovenpå.
De skrællede citronskiver lægges ned mellem sildene.
Til sidst hældes lidt olivenolie over, drys med havsalt og friskkværnet
peber, hæld lidt vand ved.
Steges i ovnen ved 180-200ºC i ca. 10-15 minutter, til de er gyldne i
skindet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her