Logo

Laks bagt med skilt bearnaise og sort peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker ret med laks og hjemmelavet bernaise sauce og blomkål, der ristes på panden med mander.

 


800 g Østersø laksefilet renset for ben
4 stk kogte æg, hakket
2 spsk hakket kørvel
2 spsk hakket estragon
2 spsk hakket Skalotteløg
½ spsk Knust sort peber
4 dl Chardonnay eddike
4 dl Olivenolie
1 stk Blomkåls buketter
10 stk Knust sort peber
1 bdt Løvstikke plukket
2 stk Skalotteløg skåret i ringe
40 stk Bagte hele mandler med skal
½ dl Olivenolie

Laksen pensles med olivenolie og krydres med salt og sort peber, bages i ovnen ved 150ºc ca. 12 min. De hk. kogte æg blandes med kørvel, estragon, skalotteløg og sort peber. Eddiken koges ind til ⅓ del og tilsættes æggemassen som piskes med olivenolien til den bliver dejlig tyk og cremet. Blomkålene ristes på en pande med olivenolie i ca. 30 sek. Hvorefter mandler, løvstikke, sort peber og skalotteløgs ringene tilsættes og smages til med salt.
Maden anrettes pænt og med masser af følelse…

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her