Logo

Laks med fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


800 g laksefilet
½ l hvidvin
2 ½ dl fløde
smør
1 håndfuld hasselnødder
1 skefuld honning
frisk pasta
1 fennikel
1 stort løg

Laksen skæres i 4 skiver og steges i smør med skindsiden først i 2 minutter på hver side. Til sidst tilsættes lidt hvidvin og lidt fløde og pande tages af.
Nødderne hakkes groft, brunes og honning tilsættes, Simrer uden låg til vædsken karamelliserer.
Fennikel og løg halveres og skæres i skiver. Steges i smør uden at brune. Hæld lidt hvidvin og fløde ved og kog uden låg, men ikke længere end at der stadig er bid i.
Serveres med frisk pasta i bunden af en tallerken. Laks og fennikel ovenpå og øverst lidt nødder.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her