Logo

Laks med porre, rejer og rogn af stenbider

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 laksefileter
2 dl cremefraiche
1 porre
ca 50-100 g rejer
1 glas rogn fra stenbider
 
Laksen tøes op og lægges i en ovnfast fad.
Porrene svitses let i en stegepande og lægges ovenpå laksen.
Rejerne lægges også på laksen, og til sidst blandes rognen med cremefraiche.
Det hele bages i ca 15 min i ovnen.
Serveres med kogte kartofler.

Kan også laves i portionskokotter til en forret (bages så i kortere tid)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her