Logo

Lakse-østers tatar i safranbouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tatar:
300 g laks
4 friske østers
finthakket skalotteløg
hakket persille
1 past.æggeblomme
lidt salt
peber

Safranbouillon:
2 dl kraftig fiskefond
½ dl tør hvidvin
2 spsk usaltet smør
hel safran

Laks og østers hakkes med kniv. Derefter røres det op med skalotteløg, persille og æggeblomme.
Udblød safran i vinen. Koges op med fiskefonden og piskes op med smørret.
Tataren skees, og anrettes i en dyb tallerken med safranbouillon

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her