Logo

Lakse-Østerstatar i safranbouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
300 g laks
4 friske østers
fint­hakket skalotteløg
finthakket persille
1 æggeblomme
salt og pebermøIle
 
1. Laks og østers hakkes med kniv
2. Røres op med skalotteløge­ne, persille og æggeblommen.
 
Safranbouillon:
2 dl kraftig fiskefond
½ dl hvidvin
2 spsk usaltet smør
hel safran
 
1. Fiskefonden og hvidvin, der er tilsat den hele safran, piskes op med smørret.
2. Tataren skees op, og an­rettes i dyb tallerken med sa­franbouillon.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her