Logo

Laksebøf Kyoto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinade:
½ dl soya
½ dl konc. appelsinsaft
2 spsk sesamolie
2 spsk tomatsauce
½ spsk hakket forårsløg med grønt
1 fed hvidløg
1 tsk citronsaft
½ tsk finthakket frisk ingefær
½ tsk sennep
4 laksebøffer ca 1 kg
3 forårsløg skåret i skiver
ris

Marinaden blandes og hældes over laksebøfferne i en flad skål og stilles på køl i ½-1 time.
Gem lidt af marinaden.

Marinaden hældes væk og bøfferne grilles i 10 min. indtil de flager let med en gaffel. husk at vende dem halvvejs og pensle med restmarinaden.

Serveres med ris og forårsløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her