Logo

Laksecarpaccio med friske krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Carpaccio:
12 tynde skiver fersk laks
1 dl citronsaft
1 dl olivenolie
salt
peber
cayennepeber

Tilbehør:
purløg
50 g friskrevet parmesan
skåret dild
1 rødløg
frisk kørvel
1 dl vindruekerneolie

Carpaccio:
Citronsaft, salt, peber og cayennepeber røres, så saltet opløses. Dernæst piskes olivenolien i, så det hele bliver tyktflydende.

Lakseskiverne vendes enkeltvis i lagen så de marineres. Aftørres med papir.
Lakseskiverne lægges på en tallerken, så de dækker midten af denne.

Tilbehør:
Purløget skæres fint, dilden skæres fint og rødløget skæres/hakkes i fine tern.

Kørvelolie:
Kørvelen kommes i en blender med vindruekerneolien og blendes til olien er grøn og kørvelstykkerne er små. Olien presses gennem en fin sigte.

Anretning:
Purløg, parmesan, dild og rødløg drysses enkeltvis over laksen og der pyntes med små dråber kørvelolie rundt om laksen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her