Logo

Laksefilet fra Veracruz

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olivenolie
100 g løg, finthakket
3 fed hvidløg, knuste
500 g flået hakket tomater
10 udstenede grønne oliven finthakket
2 spsk kapers
3 laurbærblade
6 store peberkorn
Salt
1 kg laksefilét

Olien varmes i en stor gryde. Løg og hvidløg tilsættes og steges ved svag varme i 5 - 10 minutter, indtil de er blanke og klare. Tomater, oliven, laurbærblade, peberkorn og lidt salt tilsættes. Gryden bringes i kog, skru ned for varmen, og blandingen skal småkoge under låg i 10 minutter.

Fisken lægges på en stor pande og drysses med salt. Tomatblandingen hældes over, panden bringes i kog, der skrues ned for varmen, og retten simrer i ca. 7 minutter, eller indtil fisken går i flager, når den prøves med bagsiden af en kniv.

Hertil serveres nykogte Basmatis ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her