Logo

Laksefyldte fiskeruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g rødtungefilet
200 g fersk laks i skiver
1 tsk salt
lidt hvid peber
1 dl fiskebouillon (terning+ 1 dl Hvidvin)

Sauce:
Kogevandet
2 dl Piskefløde
majsstivelse til jævning
1 spsk klippet dild
Salt
peber

Del rødtungefileterne på langs. Læg en tynd skive laks på hvert stykke, krydr med lidt salt og peber og rul fisken sammen. Fæstn med tandstikkere.

Kog bouillonterning og vin op i en lav pande. Læg fiskerullerne tæt sammen på panden og læg låg på. Lad fisken småkoge, til den er mør og fast, 7 –8 min. Tag forsigtigt fiskerullerne op med en hulske.

Si kogevandet og kog det op. Tilsæt fløde og jævning og varm saucen igennem. Krydr med dild, salt og peber. Server fiskerullerne med ris, dampede sukkerærter og citronbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her