Logo

Laksegullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g laksefilet
4 – 6 kartofler
5 dl grønsagsbouillon
2 spsk sojasauce
1 spsk citronsaft
3-4 friske tomater
2 spsk smør
1 løg
1 spsk tomatpuré
½ tsk peber
½ tsk paprikapulver
1 spsk frisk hakket persille
salt

Skær kartoflerne i terninger og kog 10 minutter i bouillon tilsat sojasaucen.

Skær laksen i terninger og dryp citronsaft og tilsæt lidt salt. Skold tomaterne og skær dem i terninger. Svits løget i smør til det er blankt. Tilsæt tomatpuré, tomater, laks, kartofler og kraften og kog i 10 minutter. Smag til med salt, peber og paprika og drys persille over.

Serveres med brød som tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her