Logo

Laksekræmmerhuse med cremet fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 skiver røget laks
brøndkarse til pynt
franskbrød eller flûtes
 
Fyld:
150 g flødeost naturel
3 spsk mælk eller fløde
½-1 tsk knuste blandede peberkorn
½ potte grofthakket brøndkarse eller fintklippet purløg
salt, hvid peber
 
Bland alle ingredienserne til fyldet og smag det til. Fordel det på
lakseskiverne og form dem til kræmmerhuse.
Læg dem på et rundt fad og pynt med brøndkarse på midten.
Drys med lidt af de knuste peberkorn.
Server med franskbrød eller flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her