Logo

Laksekræmmerhuse med flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ agurk
100 g flødeost naturel
½ spsk finthakket dild
½ tsk friskpresset citronsaft
¼ tsk groft salt
¼ tsk finthakkede grønne peberkorn i lage
150 g ferskrøget laks i 8 skiver
½ liter hovedsalat revet i grove stykker (ca. 50 g)

Pynt:
Dildkviste
citronbåde

Del den halve agurk i 4 stykker på langs. Fjern kernerne og skræl lange, tynde strimler af stykkerne, fx med en skrællekniv.

Rør flødeosten med dild, citronsaft, salt og peberkorn.

Fordel flødeosteblandingen på de 8 lakseskiver. Fold skiverne sammen til kræmmerhuse. Anret på 4 portionstallerkener salat og agurkestrimler sammen med kræmmerhusene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her