Logo

Lakselagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 6 personer

500 g hakket spinat
2,5 dl piskefløde
1 knsp revet muskatnød
400 laks
2 æg
2 dl hvedemel
2 dl ymer
½ tsk salt
1 spsk olivenolie

Spinaten dampes, fløden tilsættes og det koger ind til det har en cremet konsistens.

Muskatnød tilsættes og det smages til med salt og peber.
Æg, ymer, hvedemel, salt og olie blandes og dejen bages til 6-8 pandekager.
Pandekagerne stables med laks og stuvet spinat som en lagkage.
Pyntes med friske spinatblade og små stykker laks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her