Logo

Lakselasagne ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Lakselasagne ♥


#

200 g friske lasagneplader

1 bdt frisk basilikum

1 pakke helbladet spinat (450 g)

1 tsk salt

¼ tsk peber

400 g fersk laks

250 g champignon

1 spsk olie

5 dl færdigkøbt mælkesauce eller lav selv en

1 dl minimælk

Lidt revet muskatnød

Evt. 40 g revet ost

Lasagnepladen skæres så den passer til det valgte fad.

Læg pladerne på et stykke film.

Tryk væden fra den optøede spinat og blend det med basilikum.

Bland mælkesaucen med mælken.

Steg de rensede, skivede champignon på en tør pande, til det meste af væden er fordampet.

Kom 1 tsk oliemargarine ved og steg dem let.

Drys med krydderier.

Kom 1,5 dl sauce i bunden af fadet, dernæst et lag laks, spinat og lasagne.

Fortsæt i samme rækkefølge 2 gange mere og slut med champignon og 1,5 dl mælkesauce.

Drys evt. med lidt revet ost.

Lasagnen stilles i en kold ovn som indstilles til 200°C i 35 min.

Sluk og lad den stå 5 min. ved eftervarmen.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
50728-03-2010 18:57:02 Lis
Hvor er laksen blevet af i denne opskrift? Jeg blandede den med champignoner og spinat (der var umulig at blende) på panden OK resultat

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her