Logo

Lakselasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lakselasagne 


Ugens fiskeret er nem at lave og meget velsmagende. þ Prøv den her! Find flere gode opskrifter her på madABC.dk ...

Arbejdstid: 30 min. Koge/bagetid: ca. 45 min. Fryseegnet. 4 personer

 

#

4 laksefileter uden skind (ca. 450 g)

1 pakke hel spinat (450 g)

ca. ½ dl mælk

200 g flødeost naturel

salt og peber

3 æg

100 g fetaost/salatost (drænet vægt)

8-10 friske lasagneplader

Tilbehør: blandet grøn salat og brød

*

 

Skær laksen i mindre stykker.

Tø spinaten op i en gryde med varm mælk.

Tag gryden af varmen, og rør flødeosten i.

Krydr med lidt salt og peber (husk at osten også salter).

 

Pisk æggene sammen, og tilsæt smuldret feta.

Læg spinatsauce, lasagneplader og laks i lag i et ovnfast fad.

Begynd med spinatsaucen og slut med et lag æggemasse med feta.

Dæk fadet til med låg eller stanniol.

 

Sæt fadet i ovnen i ca. 40 min. ved 160 °C varmluft.

Bag uden låg de sidste 10-15 min. til lasagnen er gylden og gennembagt.

Server evt. med salat og brød til.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her