Logo

Laksemousse med røgede lakseruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kogt laks uden ben
5 blade husblas
150 g røget laks
2 dl fiskebouillon
2 dl halvtør hvidvin
1 dl piskefløde
3 spsk klippet dild
2 spsk citronsaft

Endvidere:
6 pæne skiver røget laks
salt
peber

Læg husblasen i koldt vand 5 minutter. Smelt den over vandbad og lad den svale. Skær den kogte laks samt de 150 g røget i små stykker. Kom dem i en blender sammen med fiskesuppen. Blend det sammen. Kom blandingen i en skål og rør vin, fløde og dild i. Hæld husblasen i laksemassen, mens der røres og smag til med citronsaft, salt og peber. Kom moussen i skåle og læg en rulle røget laks ved hver. Spises med riset brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her