Logo

Laksepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g laksefilet
3 tsk salt
2 æg
4 spsk kartoffel- eller hvedemel
3-4 dl piskefløde (evt. halvt sødmælk)
4 spsk kapers
2 store finthakkede rødløg (evt. forårsløg)
60 g smør (klaret) til stegning
Maldonsalt og peber
 
Kødet gås efter for ben og hakkes groft med kniv (skær i lange strimler,
der efter i bittesmå firkanter på tværs - og hak derefter).
Rør (evt. i maskine) kødet med salt (for at gøre det sejt) - længe!
Æg røres i til farsen er glat.
Melet opløses (piskes) i fløden og røres i farsen, der smages til med salt og peber.
Rør kapers, løg og så meget af resten af mælken i, at farsen stadig er fast Lad gerne farsen hvile 1 time.
Steg halvdelen af farsen i en 20 cm pande ca. 7-8 min ved middelvarme på hver side (steg derefter den anden halvdel)
Serveres med kartofler (eller rugbrød) og remoulade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her