Logo

Lakseroulade med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 tykke skiver røget laks ca 250 g
100 g røget laks i små stykker
75 g flødeost
1 hårdkogt æg
2 spsk purløg
1 dl cremefraiche 38 %
lidt salt og peber
 
Flødeost, æg, purløg og cremefraiche blendes.

Laksen i små stykker vendes i og der smages til med salt og peber.
På et stykke vitawrap lægges de 6 laksestykker taglagt.
Fyldet lægges på midten af laksen og ved hjælp af vitawrapen laves en
roulade.
Rouladen lægges i fyseren til den skal anvendes - men husk laks har
begrænset frysefriskhed.
Tages ud af fryseren ca. en halv time og skæres i skiver på 2 cm.
Kan evt opbevares i køleskab indtil anvendelse.
Ved anretning - potionsanrettet- lægges lakseskiverne på strimlet salat,
cherrytomater i både og serveres med et stykke lyst brød evt.
hjertebrød.

 
Tips: Norsk laks er godt til denne forret. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her