Logo

Lakseruller med kaviarcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g røget laks i skiver
Kaviarcreme:
125 g fløde ost (neutral)
3 spsk røde kaviar
2 spsk hakket dild
smag til med lidt citron saft og salt/peber

Rør ingredienserne til cremen sammen.
Læg lakseskiverne ud på bagepapir, smør kaviarcremen på og ruld den som en roulade.

Læg den i køleskabet 1-2 timer og skær den i skiver på ca 1 ½ cm (kan fryses)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 5.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her