Logo

Laksesalat med urtesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kogt laks
125 g frosne fine ærter
1 ds (200 g) aspargessnitter
2 tomater
2 kogte æg
1 salathoved

Sauce:
2 dl syrnet fløde
½ dl mayonnaise
1 bdt dild eller persille
2 knsp urtesalt

Del fisken i mindre stykker og fjern eventuelle ben.

Tø ærterne op. Hæld væden fra aspargesene. Skær tomaterne i skiver, æggene i både og salaten i strimler.

Rør saucen sammen. Læg salaten i bunden af et fad og de øvrige ingredienser i bunker ovenpå. Servér saucen og et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her