Logo

Laksespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sagt ligeud er denne fiskeret alle tiders. Der hører en blanding af peber- frugt og løg til, der er dampet i hvidvin og smager blidt af honning ...

Sagt ligeud er denne fiskeret alle tiders. Der hører en blanding af peber- frugt og løg til, der er dampet i hvidvin og smager blidt af honning

 

600 g røde og gule peberfrugter

2 fed hvidløg

1 bundt forårsløg

4 skiver laksefilet à , uden skind

3 spsk olie

1 spsk flydende honning

2 spsk citronsaft

1 dl hvidvin

salt og peber

2 spsk olie

*

1 Peberfrugterne skæres i kvarte, gøres i stand og skæres i store terninger.

Hvidløgsfeddet skæres i tynde skiver.

Det hvide og det lysegrønne af forårsløgene skæres i smalle ringe.

 

B. Lakseskiverne snos til snegle, stikkes på 2 træspid og stilles koldt.

 

C. Lidt olie varmes op i en gryde.

Hvidløget steges let i den ved svag varme, til det er glasagtigt.

Peberfrugterne tilsættes, og det steger yderligere 4-5 minutter ved lav varme og under omrøring.

 

D. Honning, citronsaft og hvidvin tilsættes.

Lad det koge op og derefter små koge 7-8 minutter, halvt tildækket.

Tilsæt salt og peber og bland forårsløgene i.

 

E. Drys salt og peber på laksespiddene.

Varm 1 spsk olie op på en sliplet-pande.

Steg laksen 2 minutter på hver side.

Anret fisken med grønsagsblandingen.

Madopskrift billede

SÅDAN FÅR DU LAKSEN SPIDDET

Rul laksestykkerne og sæt dem på spid, så ser de straks meget mere elegante ud.

 

Pr. portion: 36 g protein. 27 g fedt. 19 g kulh. = 482 kcal 2016 kj

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her