Logo

Laksespinattærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
75 g smør
150 g hvedemel
¾ dl hytteost
 
Fyld:
1 ½ pose frosset spinat optøet
2 laksefileter i mindre stykker
3 æg
1 ¾ dl hytteost
1 ½ dl piskefløde
 
Salt, peber, citronsaft
 
Dejen smuldres sammen og står koldt ca. ½ time.
Rulles ud, og lægges i en tærteform ca. 22 cm. diameter
Bunden skal ikke forbages.
Spinaten vrides, og lægges i bunden af tærten.
Strø med salt, peber og citronsaft.
Laksestykkerne lægges i tærten, kom lidt mere citronsaft over.
Æg, piskefløde og hytteost piskes og hældes over.
Bages ved 200ºC i 40-45 min.
 
Tips: Du kan med held bruge fillodej i stedet for dejen, hvis du er ude
efter nemmere og mere fedtfattig udgave af madtærten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her