Logo

Laksesteak med citronsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk lakssteak
1 spsk citronsaft friskpresset
3 tsk citronskal
2 fed hvidløg
½ bdt persille
1 spsk rosenpaprika
2 dl grønsagsbouillon
80 g mascarpone (italiensk flødeost)
½ dl letmælk
1 spsk Maizenamel
1 ½ tsk sukker
400 g broccoli
2 appelsin
3 dl ris parboiled
 
Laksekoteletterne lægges i et ovnfast fad.

Citronsaft, -skal, presset hvidløg, hakket persille, paprika og bouillon piskes sammen i en skål og blandingen hældes over laksen.
Fadet dækkes med alufolie og stilles midt i en 200ºC varm ovn i 20 min.
Væden fra laksen hældes i en gryde og bringes i kog.
Mascarpone røres i.
Mælk og Maizena piskes sammen og tilsættes saucen.
Saucen koges godt igennem i 3 min. og smages til med salt, sukker og
peber, hvorefter den hældes over laksestykkerne.
Broccolien plukkes i mindre buketter og koges i 3-4 min i letsaltet vand.
Appelsinerne skrælles og skæres i skiver, der deles i 4 stykker.
Broccoli og appelsin blandes i en skål.
Serveres med ris, kogt efter anvisning på pakningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her