Logo

Laksetatar - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ide til lækkert mellemmåltid - laks og rødbedegelé - VILDT (lækkert altså)

Ide til lækkert mellemmåltid - laks og rødbedegelé - VILDT (lækkert altså)

 

1 blad husblas

1 dl rødbedesaft

½ tsk æbleeddike

havsalt

50 g frisk laks

1 skalotteløg

½ tsk olivenolie

citronpeber

3-4 kviste kørvel

4 agurkeskiver

1 skive rugbrød

*

A. Læg husblassen i blød i koldt vand.

Varm rødbedesaften op, pres vandet af husblassen og opløs den i rødbedesaften.

Krydr med eddike og salt.

Hæld saften i en lille form, stil den koldt og lad den stivne.

B. Skyl laksen, dup den tør og sæt den i fryseren i 15 min.

Skær skalotteløget og den let frosne laks i små tern.

C. Rør løg og laks med olivenolien.

Krydr med salt og citron peber.

D. Skyl kørvelen, hak halvdelen fint og bland den i laksetataren.

Læg tataren på agurkeskiverne og pynt med resten af kørvelen.

Læg agurkeskiverne på rugbrødet.

E. Vend rødbedegeleen ud og server den til.

 

Pro Portion 980/240 kJ/kcal. 13 g protein. 7 g fedt. 30 g kulhydrat. 6 g fibre
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her