Logo

Laksetatar med æbler, mild chili og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

300 g afpudset laksefilet
2 røde æbler
1 lille rød chilipeber
1 lille bdt frisk koriander
lidt soja
lidt olivenolie
3 æggeblommer
lidt krydderurter til pynt
*


Hak laksen fint, så den stadig bevarer lidt struktur, og uden at den bliver til mos.

Del chilipeberen og fjern kernerne omhyggeligt. Snit den meget fint.

Skræl æblerne og skær dem i små terninger.

Skær korianderen fint.

Rør laksen med æggeblommer, chilipeber, ⅔ af æbleterningerne og koriander.

Smag til med salt og peber.

Rør en marinade af 1 del soja og 3 dele olivenolie og vend resten af æbleterningerne i.
Ved anretningen samles tataren på midten omkranset af æbledressingen.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her