Logo

Laksetatar med ørredrogn og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Laksetatar med ørredrogn og krydderurter

300 gram laksekød (norsk laks) .
50 gram cornichons 
50 gram rødløg
50 gram ørredrogn
25 gram blandede krydderurter
4 æggeblommer
Til dekoration bruges friske grønsager efter eget ønske.
 
Laksen hakkes og røres sejt med salt og peber.
Cornichons, rødløg og krydderurter hakkes og tilsættes.
Æggeblommerne tilsættes en ad gangen, under omrøring.
Ca. ¾ af ørredrognen tilsættes. 
Laksetataren sættes køligt i et par timer.
Laksetataren anrettes på en kold tallerken og dekoreres med de friske grønsager og resten af ørredrognen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her