Logo

Laksetatar med fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl piskefløde
1 spsk citronsaft
salt og peber
250 g laksefilet
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
½ skalotteløg i fine terninger
1 spsk finthakket purløg
salt og frisk kværnet peber
dild til pynt 

Fløde:
Smag fløden til med salt og peber og hæld den i en lille flad skål.

Dryp citronsaften jævnt henover, men rør ikke rundt.

Lad fløden trække ca. ½ time til den tykner let (løft forsigtigt i skålens ene ende, så kan du se det). (det hedder syrnet fløde)

Laksetartar:
Skær skindet af laksen, og skær alt det brune kød på skindsiden af.

Skær laksen i små stykker og hak dem i hånden med en god skarp kniv.

Rør den hakkede laks med olie, citronsaft, hakket løg og purløg.

Smag til med salt og peber.

 

Anret tataren som små æg (form med en ske) og dryp fløden over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her