Logo

Laksetatar med grønne asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g røget laks
1 ½ spsk dijonsennep
4 æggeblommer
1 dl piskefløde
1 bdt purløg
salt og peber
32 pænt store grønne asparges
frisk basilikum eller dild til pynt

Laksetatar: Hak laksen fint med en kniv, rør den med sennep, æggeblommer, piskefløde og hakket purløg.

Smag til med salt og peber samt eventuelt mere sennep og fløde.

Asparges: Skær det nederste af aspargesene væk.

Kom dem i kogende, letsaltet vand i 4-5 min., hvorefter de tages op.

Anret aspargesene på tallerken med laksetataren ved siden af og pynt med dild eller frisk basilikum.

Kværn frisk peber over aspargesene og server brød til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her